Bild på innehållet i Eldorados preppingkit.
▹ Weekly

Weekly #10 2019

Veckans subjektiva (baha) snackisar inom PR och kommunikation, spaningar inom mode och snackisar att ta fasta vid när de vanliga samtalsämnena tagit slut.

1. Eldorado lanserar ”preppingkit”

När MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) skickade ut en informationsfolder om hur man förbereder sig för en kris var det många (*räcker upp en hand*) som blev en aning oroliga över hur dåligt förberedda vi är vid en eventuell katastrof. Personligen har jag funderat X antal gånger på var vi kan göra i källaren för att åtminstone inte gå under efter dag 1, men än så länge har jag inte kommit så långt. Kanske är Eldorados preppingkit ett steg på vägen?

Kittet innehåller föda för fyra vuxna i en veckas tid och är ihopplockat utifrån MSB’s rekommendationer kring vilka varor som bör finnas hemma i händelse av en kris. Kostar 99 kronor och finns att köpa på Mat.se.

Innehållet:

4 paket snabbnudlar
8 burkar krossade tomater i tomatjuice 

4 burkar morötter & ärter
2 burkar kidneybönor
2 burkar kikärtor
3 stycken 3-pack makrillfiléer i tomatsås
3 påsar rostade & salta jordnötter
1 paket potatismos, 12 portioner
2 paket müslibars choklad, 12 stycken

Läs mer: Café

2. Influencers äter lunch i NK’s skyltfönster

Har nu sett att detta har blivit inställt – men det är ändå värt att ta upp för det är så BISARRT? NK har precis öppnat sin nya saluhall och för att marknadsföra detta bjöd man in Michaela Forni och Selam Fessahaye som tillsammans med en vän sitter och äter en sjurättersmåltid till allmän beskådning i NK:s skyltfönster. Fattar i n g e n t i n g.

Läs mer: Resumé

3. Stockholmsveckor på Urban Deli

Urban Deli kommer under fem veckors tid lyfta fram lokala producenter, produkter och personer som betyder lite extra mycket för Stockholm. Exempel på de producenter som kommer att vara tillgängliga i butikerna med smakprover är Kersh kaffe, Swedish Tonic, Kolsvart, Värmdö Bryggeri, PangPang och Stockholms Bränneri. Se hela schemat med smakprover, förortsdrinkar och konst HÄR!

Tips! Stockholms Bränneri har en grym gin, löp och köp. Och ha en trevlig fredag!

Läs mer: Urban Deli

4. Ganni öppnar i Stockholm

Den omåttligt älskade modeföretaget från Danmark slår äntligen upp portarna i Stockholm. Modebloggare, PR-konsulter och diverse fashionabelt folk lär finnas på plats under samtliga öppettider på Norrlandsgatan 7.

Läs mer: ELLE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *