▹ Vår lägenhet

Vilken grill blir det?

Min bihåleinflammation har blivit betydligt bättre och jag kan snyta mig utan att det känns som att hela huvudet ska explodera. Men jag är HELT sänkt och hostar fortfarande upp äckel. Jag ligger i soffan från morgon till kväll, sover lite, surfar och läser böcker. Snittar 2 böcker i veckan sedan två månader tillbaka, mest deckare så man kan inte påstå att min allmänbildning blir så mycket starkare. Men det är inte tanken heller, jag vill bara ha alternativ förströelse på bussen till jobbet, i soffan framför Jockes tv-program och i sängen innan sänggång.

Nu imorse läste jag några bloggar och efter Floras inlägg om hur hon brukar städa blev jag – tro det eller ej – riktigt sugen på att göra en rejäl vårstädning. Solen skiner och det är ju verkligen vår nu. Då brukar jag bli sugen på att förnya och ”snygga till” lyan. Det är ju ingenting jag orkar göra just nu, men senare. Vi har en städerska som kommer hit varannan vecka och hjälper oss men jag känner mig så tillfredsställd efter en rejäl städrunda, så jag tror jag ska ta tag i det i helgen ändå – förutsatt att jag orkar, såklart.

Snart vankas grillat kött på terrassen, längtar!

En annan vårig nyhet är att vi äntligen har börjat nystla i vilken typ av grill vi vill ha! Jag har hela tiden yrkat på en Genesis II från Weber, tycker den är asfet på flera sätt. Men ingen av oss vill lägga 16 000 på en grill just nu, vi har ju inte ens köpt resterande inredning till terrasserna. Nu har vi istället börjat titta på Broil King. Jag har hittat fyra grillar som matchar våra kriterier och lagt in all info i ett Excelark. Förhoppningsvis landar vi i något av alternativen snart och så har vi en grill inom kort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *