▹ Träning

Tele2, blodprov och TSH

Det är tisdag och jag sitter på ett café i Täby och jobbar undan mitt sista projekt på Tele2, någonsin… På fredag åker jag till kontoret i Kista för första gången på 1,5 år och lämnar in dator, passerkort och mobiltelefon. I höst ska jag nämligen göra något helt annat och det kunde inte bli mer rätt!

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen den sista tiden. Jag har varit kluven över hur jag vill göra med den här plattformen och vad jag vill dela. Då och då tar jag mig en funderare, och nu är jag inne i en sån period. Att vi dessutom har sålt lägenheten och köpt hus, förberett inför Frans inskolning och mitt nya jobb har tagit mycket tid och energi i anspråk och då har bloggen helt enkelt fått vara.

I förra veckan fick jag dessutom en panikattack och var övertygad om att jag skulle dö. Min hälsoångest kommer och går men den här gången kom den med buller och brak. Jag insåg att jag behövde ta kontroll över situationen och beställde bl.a. ett omfattande blodprov via en privat aktör för att kunna lugna mig. Så länge jag får information om vad som sker kan jag känna mig lugn, oavsett vad för svar jag får. Jag fick tillbaka analysen i helgen och det finns några saker att titta närmare på. Bl a ligger jag rejält högt på sköldkörtelhormonet, så nu är jag under utredning hos min läkare. Det är klart som fasen att jag inte vill vara sjuk men samtidigt är det en otrolig lättnad att det inte sitter i mitt huvud. Att allt inte står rätt till med mig och det har jag märkt. Det är ingenting jag inbillar mig.

Imorse var jag på gymmet och just nu är det enbart lättare pulsträning och rehab som görs. Mycket core och nacke. Jag kan bli så avundsjuk på vänner och bekanta som kan springa flera kilometer, som gör burpees på löpande band och kör benböj på 80 kg. Det kunde ju jag med, en gång i tiden. Förhoppningsvis kommer jag dit igen, men det är absolut tufft att inse att kroppen inte är vad den en gång har varit. Jag räknar delmålen dit och idag har jag kunnat göra benböj och mindre utfall med vikter, heja heja!

3 kommentarer

  1. Grattis!! Gud vad kul med nytt jobb!! 🤩 Gillar bloggen som den är (även om jag gissar på att du velar mellan att verkligen satsa på den eller låta den va). Tycker om att få en liten inblick i ditt liv, känner inte dig privat men vi är i ungefär samma stadie i livet! Och även om vi jobbar/bor/lever ganska olika så är ändå många tankar och livsfunderingar lika. Främst: vi försöker hitta en balans av det som brukade vara vårt liv (och oss som individer) med det som är vårt liv nu med barn. Både knepigt och kul!

    1. Tack!! 🙂 Tycker det är så roligt att du kommenterar, även om jag inte vet vem du är – haha! Jag ser ju att jag har många besök via GA, men det är svårt att få någon form av relation till besökarna när ingen kommenterar. Så tack för det, jag blir alltid så otroligt glad när jag får ett mail med en kommentar. Kram!

  2. Jag håller med föregående skrivare 🙂 blogga när du vill, det är kul med en inblick, och jag läser typ en gång i veckan (och det kanske folk borde göra, snarare än varje dag ^^) så känn ingen press!
    Lycka till med allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *