Torrevieja 2019

Äntligen hemma

Det känns bättre och mer harmoniskt än jag trodde att komma hem igår kväll. Vi hade tillbringat dagen i varuhuset Corte Ingles, Alicantes svar på svenska NK, innan vi satte oss på flyget hem. Någonstans där kände jag mig ändå redo att mötas av svensk sensommar och allt härligt som kommer med den.

När vi kom hem till lägenheten gjorde jag något som jag aldrig brukar göra: jag packade upp ALLT direkt. Ärligt talat låg motivationen i att jag har shoppat rejält mycket kläder under semestern och jag ville se allt hänga i min garderob… Och då var jag ju tvungen att packa upp resten med. Jag var helt slut efter en lång dag, men visste hur skönt det skulle kännas att vakna upp imorse och veta att jag inte behövde tömma några resväskor.

Imorse var planen att sova ut, men trots att jag somnade runt 1 i natt kunde jag inte sova längre än till 8 imorse. Låg och scrollade på mobilen ett tag och njöt av att känna den friska luften utifrån.

Innan vi åkte hade vi köpt en förpackning ägg, lagt in en påse bröd i frysen och sett till att det fanns kaffe och smör till frukost. Kom dock på att vi behövde lite annat med, så medan Jocke låg och snusade sött klädde jag på mig och begav mig till ICA. Idag blir det en typisk fixardag; träning, sortera den sista packningen, tvätta x antal maskiner och förbereda inför första jobbdagen imorgon. Det ska bli runt 20 grader hela veckan, underbart!

Efterlängtade, svenska frukost! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *