PR & Policy

Bloggen föddes i januari 2019 men jag som driver bloggen, Thowe, har bloggat på olika portaler och under olika domäner sedan 2005.
Att som företag synas i sociala medier är idag otroligt viktigt. Konsumenter söker i första del online efter recensioner och andra användares åsikter kring produkter och tjänster. Detta innebär att företag måste ligga steget före och redan finnas i bloggar, på Instagram och i forum när konsumenter vill ta reda på mer information inför ett köp. Företag måste känna sin målgrupp. Att annonsera i fel forum är lika med att kasta pengar i sjön. Att anta att Sveriges största bloggar ger mer än en nischad blogg är därför inte alltid rätt.

Samarbeten och sponsrade inlägg

Min statistik ligger på cirka 7000-9000 sidvisningar/månad och 6000-8000 unika besökare/månad*. Ett gyllene tillfälle för företag att nå ut till en trogen grupp bloggläsare. Detta innebär också att jag inte gör vilka samarbeten som helst. Att nå ut till en nischad målgrupp på 6000-8000 unika människor är värdefullt och jag vet min bloggs värde. Därför tackar jag bara ja till de erbjudanden som uppfyller två krav:

1. Produkten eller tjänsten måste vara relevant för mina läsare.

Trovärdighet är extremt viktigt för mig. Jag bryr mig om mina läsare och vill att de ska ha det bästa. Om jag langar upp spons efter spons är det lika med att jag skiter i mina läsare. Och så småningom skiter de i mig. Företag måste inse detta.

2. Sponsrade inlägg och andra samarbeten ska vara genuint ”jag”.

Precis som ovan. Trovärdighet. Kan jag inte tänka mig att använda produkten eller tjänsten själv kan jag heller inte blogga om det.

Pressutskick och produktprover

Jag tar tacksamt emot information, pressutskick och produktprover från företag och PR-byråer som kan vara av intresse för mig och mina läsare. Jag garanterar dock inte att det syns i bloggen – allt handlar om relevans.

Med detta sagt är du varmt välkommen att kontakta mig på: t.wagnerlarsson@gmail.com.

*mätperiod: 1 sep-1 okt 2019/1 okt-1 nov 2019