Om Thowe

Varmt välkomna till min blogg! Jag heter Thowe, är 29 år gammal och bor i Täby utanför Stockholm. Jag jobbar som Digital Content Manager på Tele2 sedan april 2018 och har innan dess skrivit för bland annat ELLECaféResidence MagazineELLE Mat & Vin, m fl. Innan jag började på Tele2 var jag Nordic Digital Content Producer på SATSELIXIA och även chefredaktör för SATS Magazine.

Här kan ni läsa en intervju med mig som Uppsala Medievetare har gjort: 5 snabba till proffsen

Jag har bloggat sedan 2005 och haft olika nischer. Bl.a. hade jag en träningsblogg som blev nominerad till ”Sveriges bästa träningsblogg” 2013 i Finest Awards. Men mestadels har mitt bloggande handlat om det jag tycker är kul att skriva om och det har skilt sig vilt beroende på vart jag i livet har varit under dessa snart tolv år.

Idag handlar min blogg om mitt liv och har ingen särskild nisch. Givetvis är det mycket bröllop och graviditet just nu men jag skriver även en del om mat, dryck, skönhet och outfits.

Mina stora intressen är att resa och upptäcka nya platser. Mode är ett stort intresse, likväl hälsa i allmänhet. Reflektion samt personlig utveckling är också något som intresserar mig. Sociala medier är, som ni kanske förstår, något jag brinner för och i sportens värld är det Färjestad och New York Rangers mitt hjärta bankar för.

Vill du kontakta mig eller läsa om hur jag jobbar med PR och samarbeten? Klicka här för att komma till min PR & Policy-sida.