▹ Min graviditet ▹ Vår lägenhet

Vi råkade visst börja inreda barnrummet redan…

KÄNSLAN I MIN KROPP JUST NU. Nej det är sånt MYS? Jag mår äntligen bättre, så bara där plockar vi pluspoäng. Idag blir det kontorsjobb!

Igår packade vi upp Ikea-sakerna vi köpt! Vi hittade massor på barnavdelningen, vet inte om det varit så bra utbud tidigare eller om vi bara rusat förbi den delen innan? Troligtvis det senare. 😉 Elefanten jag bloggade om i det här inlägget fick följa med hem, jag kunde inte låta bli. Vi har fått påtryckningar från familjen att vi måste låta vissa saker ligga kvar på önskelistan men det är så SVÅRT att inte köpa allt direkt ju!

Andra saker vi hittade var en amningskudde (hade inte tänkt köpa en, men tänkte att det är lika bra att ha en och testa när det är dags!), förvaringsboxar till hans byrålådor, förvaringskorgar att ha på byrån, 10-pack med små handdukar, en taklampa, filt… och smått o gott, ni vet hur det är på Ikea!

Det känns… lite overkligt fortfarande. Men betydligt mer verkligt när rummet sakta men säkert börjar fyllas på med hans saker och kläder. Jag sorterar blöjkräm och amningsnappar, bebistops och små handdukar. Allt är så litet och så NYTT. Jag satte mig i stolen, blickade ut över trädtopparna utanför fönstret och tänkte att om några månader kommer han vara här.

Jockes cykel, min klädpåse (i vänstra hörnet…), den bruna tavlan och den vita pallen är alla en del av ”förvaringsdelen” som givetvis inte ska vara där, hehe.

Eftersom jag gillar att se saker i bilder tänkte jag visa upp vad vi tänkt addera till rummet så småningom:

Vet ni vad? Vi har precis beställt barnvagn! Ska berätta mer om någon månad ungefär, för vi har gjort ett rejält bra drag. Men vi vill få leveransen först innan jag kan tipsa er. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *