▹ Min graviditet

Trötthetens morsa

De senaste dagarna har jag varit helt slut, det är som att tröttheten har nått nästa nivå. Inte så konstigt när jag inte varit helt frisk iofs. I förrgår sov jag till 11:30 och hade lätt kunnat sova ännu längre.

Igår sorterade jag grabbens kläder, märkte upp lådor osv, och DET var liksom jobbigt. Jag tog fram en stol och satte mig ner ganska direkt, haha. Det känns som att jag får mjölksyra i hela kroppen och så blir magen stenhård, om någon undrar hur det känns. Trodde att en del gravida överdrev lite grann när de beskrev hur trött man kunde vara, men EH TJI FICK JAG.

Jag försöker (med betoning på försöker, hehe) röra lite på mig varje dag. Åtminstone få lite frisk luft. Tror inte det blir så många fler gymdagar för mig, men energin kanske återvänder – vem vet.

Igår hade jag planerat att kombinera buss + promenad till ett ställe några kilometer härifrån för att hämta ut ett paket som hamnat fel, men jag insåg i hissen ner att jag inte har något SL-kort och jag vågar inte lita på att jag orkar/kan gå typ 7 km. Vi har ju fortfarande inte fått tillbaka bilen. Det blev dock en långsam promenad ändå, i spöregn och blåst – men inte till paketstället, utan typ 45 minuter i närheten av där vi bor. Gillar att gå i regn, så länge jag är ofixad och har rätt kläder, hehe. Men märker ju att jag knappt orkar något, så egentligen borde jag bara ligga och vila och kurera mig.

Fantiserade om hur det skulle vara att gå med barnvagnen här, typ i maj, i en lätt sommarklänning och med en glad bebis. 🙂 Ser så fram emot det. Den första tiden ska vi bara mysa här hemma, lära känna varandra och komma in i våra nya roller. Lagom till att våren är här ser jag fram emot att blomma ut lite mer.

3 kommentarer

      1. Ja haha tror faktiskt jag kunde det! Den dagen jag sov till 17 var jag däremot vaken till 03 på natten typ. Känns som jag inte riktigt har något dygnsrytm längre, vissa dagar sover jag hela natten och även förmiddagen, andra dagar somnar jag vid 03 och är pigg kl 08!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *