▹ Min graviditet

Tips: mammatights och mjuk bh

Nu börjar det verkligen bli kyligt och för mig som tänkt klä mig i kjol och klänning större delen av graviditeten är det dags att börja titta på strumpbyxor och tights att ha på benen.

Jag har hittat en del online, men när jag har velat gå in i fysiska butiker och köpa tights eller motsvarade direkt har jag fått leta en del. Det är som att mammakläderna medvetet göms undan. Förstår givetvis att mammakläder inte är vad majoriteten av butikernas kunder letar efter, men ändå. Eller så överanalyserar jag bara.

Hur som helst så hittade jag ett par jag trivs i och som jag nu vill tipsa vidare om!

Det är MOM TIGHTS från Lindex och de är SÅ sköna. Riktigt mjuka och heltäckande i 120 den. Kostade 99 kr. (Köpte även ett par i 40 den i mer stödjande modell, men de har jag inte hunnit testa ännu.)

Vill också tipsa om deras mjuka bh:ar. De har vanliga bh-spännen där bak + justerbara band så den liknar mer en bh än en sportbh. Magiska när brösten bara växer och dessutom börjar ömma. :))

2 kommentarer

    • thowe

      Hej! 🙂 Tack snälla! Jag frågade Jocke då han köpte dom innan jag kom in i hans liv, han mindes inte tyvärr. Jag TROR dock att de är från Bolia så jag har ett svagt minne av att han har sagt det för länge sen. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *