▹ Min graviditet

Magknip, rutinbesök och konstiga drömmar

Idag känns det som första dagen jag är föräldraledig på riktigt. Jocke är på kontoret och jag har insett att jag kommer behöva ha en del tidsdödare att välja mellan när jag blir uttråkad. Planen är att gå till gymmet ett par dagar i veckan, kanske gå en promenad när det är sol och ändå hålla igång – men jag vill inte fylla varje dag med ärenden och plötsligt så startar förlossningen utan att jag har vilat någonting. En fin balans, helt enkelt. Just nu har jag skrivit upp: avkalka kaffekokaren och borsta duschväggarna så de blir vita och fina. Haha.

Igår kväll fick jag en sån där ”attackvärk” (i brist på bättre ord, lol) igen. Stackars Jocke som precis hade somnat och vaknade av att jag skrek rakt ut. Sov riktigt dåligt i natt med. Kunde inte röra mig utan att det gjorde ont, lillgrabben bökade omkring så det ilade härligt i hela regionen och så drömde jag att Jocke och vår barnmorska blev förälskade i varandra, haha. Var rätt sur på honom när jag vaknade. Vaknade för övrigt med rejäl magknip, sån som gör att det är svårt att stå upp och att djupandas. Hade rutinbesök hos mvc nu på morgonen och det var ingenting som verkade onormalt eller farligt, bara galet obehagligt. Det ilar neråt och det drar lite överallt. Hur som helst kunde det konstateras att grabben nu är fixerad och ligger med fötterna åt höger. Hans hjärtslag slog på bra och mitt blodtryck var likadant som förra gången.

Men när jag kom hem la jag mig i sängen och vilade i någon timme och NJÖT av att jag hade noll måsten. Mmmm ljuva ledighet, trots allt.

Ikväll kommer Mikis & Angela hit på middag, längtar efter mina vänner. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *