Barnrum
▹ Min graviditet

Liten bebisuppdatering i v34

Dagarna flyter ihop lite så här under ledigheten och det lär de göra även den kommande tiden med. Tycker det är ganska skönt ärligt talat, särskilt nu. Julen är, enligt mig, över och jag blickar framåt mot förlossning och bebistid. Det är det enda jag fokuserar på just nu och det känns både skönt och lite pirrigt att inte behöva planera in andra saker för att nu är det äntligen acceptabelt att gå full mode bebis!

Vi har haft en liten förlossningsförberedande kurs för oss själva där vi gått igenom profylax, skrivit förlossningsbrev, skrivit inköpslista till sånt vi ska ha hemma inför FL, räknat på föräldrapenning och redan nu diskuterat hur vi vill göra med förskola (och hittat en! däremot inte bestämt exakt när han börjar, vi avvaktar med att se vilken typ av person han är). Det känns bra i kroppen. Jag tycker det är supermysigt att pula med hans grejer, spelar liksom ingen roll om det är de minsta strumporna eller ett blöjförråd.

Vi har fortfarande en del kvar att köpa till grabben. Det viktigaste är en skötbädd och bärsjal från K’tan, sen har vi mindre saker som vantar, febertermometer och lås till barnvagn. Apropå barnvagn så var vi och hämtade vår igår! Vi beställde från Nederländerna och jag tänkte skriva ett inlägg om det eftersom det verkligen var en bra affär för vår del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *