▹ Min graviditet

Fredagsuppdatering och Avicii Tribute

Igår var jag, Jocke, Angela och MaxAvicii TributeFriends Arena, en present jag fick av A & M när jag fyllde år. ♥ Tim Berglings bortgång är den första av ”kända bortgångar” som jag verkligen mått dåligt av. Jag, precis som många i min generation, har växt upp med Avicii och hans musik har präglat i princip hela 10-talet för mig. Det märktes verkligen igår hur många som blivit berörda av hans verk, det slogs nämligen besöksrekord på Friends och tributedelen av konserten direktsändes både på SVT Play och Facebook – nåbar av stora delar av världen. Jag råder er att titta, om ni kan!

Det var svårt att veta hur kvällen skulle bli – skulle det vara en känslosam, akustisk variant eller som en vanlig klubbkväll? Unga tjejer stod med medhavda vinflaskor och drack i toalettkön inne på MOS, redo för fest, och äldre par stod och gungade till musiken inne på arenan. Det var ett blandat klientel, minst sagt. Vilket var så härligt att se! Aviciis musik var inte bara skapad för 25-åringar. Och apropå stämningen så tyckte jag att crewet hade gjort det så bra och noga avvägt; det var lika mycket fest som känslosamt och allt var verkligen en hyllning till Tim. ♥

För egen del var det SÅ kul att vara på plats och njuta av några av housevärldens bästa DJ’s, producenter och sångare. Jag sittdansade och vevade, stod upp när jag orkade och satte mig när jag blev för andfådd – haha. Sista tiden var jag dock helt slut och började må illa, så jag bosatte mig på toaletten i tjugo minuter innan det var slut och vi begav oss därifrån. Lillchippen var helt tokig i magen för övrigt, så jag ville googla och se om han påverkades av ljudet på något sätt. Var ju inte direkt låg volym, vilket man som människa utanför en livmoder uppskattar men… 😉 Det var hellugnt, dock! Kanske att han blev lite stressad av allt, men inget jag har märkt av på hans rörelser efteråt. Tänkte att jag nämner det eftersom det 100 % är fler gravida som är lite nojiga över allt möjligt (precis som jag). Man har ju ingen aning!

*

Imorse var jag heeelt slut. Sov både kasst och för lite i natt (vi kom ju hem vid halv tolv) och har varit död på jobbet idag. Sjukaste upplevelsen när jag imorse gick upp för trappan i Mörby mot bussen och jag fick mjölksyra i HELA kroppen (WTF liksom). Benen bar mig knappt när jag kom upp och när jag klev på bussen ville jag bara slänga mig ner på en sittplats innan jag svimmade, hehe. Märks att det är sluttampen på graviditeten nu!! (Och mådde bra efter någon minut, såklart.)

Men lyssnade på kroppen och åkte hem efter lunch, jobbade från soffan och när Jocke var iväg för att handla middag la jag mig i sängen och sov ett tag. Nu väntar På Spåret och kanske en julfilm… Så skönt med helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *