▹ Min graviditet

Färdigbakad bebis!

Idag går vi in i vecka 38 och vår lilla grabb är färdigutvecklad! De kommande veckorna växer bebisen cirka 1 cm och lägger på sig 150-200 gram i veckan. Nu kan han komma om han vill, jag hoppas dock att han väntar åtminstone en vecka till – vilket han lär göra, om han följer statistiken.

Den här veckan får vi förhoppningsvis hem bilen och då blir det en tur till Ikea. Det är egentligen det enda som jag känner att jag vill hinna med innan bebisen kommer.

I natt drömde jag tre mardrömmar. Den andra mardrömmen var en fortsättning av den första efter att jag somnat om och den tredje drömde jag när Jocke hade åkt till jobbet och jag somnat om ytterligare en gång. Handlade såklart om mina nära relationer, vårt barn, terrorism och skit. Fy fan. Men nu är jag vaken, det HÄR är verkligheten och allt var bara en dröm.

2 kommentarer

  • Sandra

    Tjohooooo vilken milstolpe!! V 38 alltså!!

    Känner igen det där med mardrömmar, men jag drömmer mest om att min sambo ska lämna mig. Oxå väldigt tungt när man står inför att bli en familj snart. Är i v.33 nu..

    • thowe

      Haha ja verkligen, nu är det nära! Men usch vad jobbigt. Jag drömde att Jocke blev kär i vår barnmorska en natt, det var inte heller så roligt hehe…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *