▹ Min graviditet

En riktigt bra dag, äntligen

Efter ett par mindre roliga dagar kändes den här fredagen som en riktig vinst. Drömde förvisso TVÅ mardrömmar efter varandra… Och när den andra var över så vaknade jag vid 03 av att grannen under kom hem och jag var fullt övertygad om att det var vår dörr som någon gick in igenom – och att en mördare stod och väntade i vår hall på rätt tillfälle att komma in i sovrummet och döda oss. Tror jag låg och lyssnade efter en främlings andetag i en kvart.

Men förutom en jobbig natt så var dagen bra! Inte mycket folk på kontoret = ingen som stör = jobbade undan en satans massa grejer. Dubbla lanseringar imorse dessutom, heja oss!

Efter arbetsdagen gick Jocke och jag till gymmet och efter 45 minuter cardio + 25 minuter bålstyrka kände jag mig som en riktig superkvinna. Det gör jag iofs varje gång jag är på gymmet just nu, det är verkligen inte lika lätt som det var för ett par veckor sedan. Så jag känner mig duktig för varje pass och har verkligen sänkt kraven på mig själv.

Varje vecka tycker jag att magen är sååå stor, men jag lär ju skratta åt den här bilden i februari när jag är HÖGGRAVID…

När vi kom hem fick jag en känsla av att det är FÖR MYCKET GREJER överallt i lägenheten. Det kliade i kroppen och NÅGOT behövde göras. Kan ni också få så ibland? När jag känner så där (det är rätt sällan, men då och då hehe) så vill jag helst att Jocke håller sig undan så jag får gå runt och ”känna in” hur jag vill ha det. Han fick flytta några tunga saker fram och tillbaka (ångrade mig nämligen) men mestadels låg han i soffan och såg någon padelmatch medan jag plockade undan 90 % av alla småsaker, flyttade på några grejer och såg till att det var 100 % MYSFAKTOR inför helgen.

Nu är det mysbelysning, tända ljus, middagen står i ugnen… Och jag ligger nyduschad i soffan med fötterna i högläge HAHA. #preggolife

Känner mig såå lugn nu och ser fram emot att äta en mysig middag med Jocke och sedan bara ligga i soffan hela kvällen, hehe. Är också galet taggad på guldstriden imorgon, jag tror DIF tar hem det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *