▹ Min graviditet

De senaste dagarna

Igår sov jag (somnade om flera gånger) till 11:30….. Då var jag så hungrig att jag bestämde mig för att gå upp och äta frukost. Kände mig inte helt hundra, så jag åt frukost i sängen och såg ett avsnitt av Grey’s Anatomy. Perfekt att det finns typ 16 säsonger, jag är på säsong 8 nu. Lär räcka både fram till förlossning och amningsnätterna efteråt, hehe. Enda nackdelen är att jag vissa dagar kan böla sönder åt ett avsnitt. Man ska ju tanka kroppen med oxytocin så här innan förlossning, så jag borde egentligen sitta och skratta framför någon komedi och inte må dåligt över tragiska dödsfall.

Jag saknar redan att gå till gymmet. Jag tror inte att jag egentligen skulle orka, har sammandragningar i princip hela tiden så ett gympass skulle vara lågintensivt deluxe just nu. Men jag mår så bra när jag rör på mig. Köpte med mig kaffe och gick en promenad i måndags, men jag bara flämtade. Där hade det varit perfekt att sitta på en motionscykel en halvtimme istället. Jag tog i alla fall ut en köksstol och åt lunch på balkongen i solen, mysigt.

I övrigt är det smoothies som gäller på förmiddagen och något sött och gott på kvällen.

Och igår efter en snabb tur till Ica passade jag på att städa hela lägenheten. Jag kände inte att jag orkade gå en promenad, mådde egentligen inte hela hundra – men nu vill jag verkligen ha ut vår bebis och en huskur är ju just att storstäda.

Det bästa jag vet är en nystädad toalett som luktar rejält med rengöringsmedel, haha. Så badrummet, köket och resten av lägenheten skurades och dammades och sen drog jag ett varv med dammsugaren. Framåt kvällen fick jag galet ont på höger sida av magen, så pass att jag stod och flämtade i köket och Jocke var nojig över att värkarna hade startat (han skulle iväg på spinning). Sen gick det över till vänster sida… Och så kom rejäla sammandragningar igång och jag insåg att jag knappt känt fosterrörelser på ett tag. Precis som under måndagen. Men på kvällen kom han, precis som på måndagen, igång rejält och levde life därinne. Tycker det är SÅ svårt att känna rörelser när jag har sammandragningar hela tiden. Och jag nojar ju upp mig rejält då. Men nu känns det bra igen. Jag längtar tills han är på utsidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *