▹ Min graviditet

BF i helgen!

Hej och hå! Här går vi i väntans tider, men ingen bebis eller direkta känningar än. BF är som sagt den 9:e, på söndag, så än är det några dagar kvar och ytterligare någon vecka (+/-) innan eventuell igångsättning. Men det är ingen evighet, i alla fall.

Det har ju varit kallt under veckan så Täby Konstsnöspår har sprutat konstsnö under ett par dygn och Jocke är euforisk – äntligen ska han få åka skidor. Han håller på och förbereder stavar och allt möjligt här hemma inför premiären och han planerar att vara där vid öppning imorgon. Det vore ju faktiskt väldigt kul om förlossningen kom igång i natt, hahaha. Stackarn! Ingen skidåkning denna gång heller.

I natt sov jag som en prinsessa, vaknade första gången runt 05:30 för att gå på toaletten. Var helt chockad! Somnade om och gick upp runt halv tio. Åt frukost i sängen framför en film och efteråt gick jag en promenad på 50 minuter.

Idag mår jag väldigt bra. Känner mig lugn, liksom harmonisk. Något känns annorlunda. Spännande om det är något på g eller om jag bara… mår bra. 🙂 Hur som helst så är det en välkommen känsla eftersom jag vanligtvis är en orolig gravid kvinna, hehe.

Jag är lite sugen på att gå ut och äta ikväll, någonstans här i närheten. Bara vi två. Äta något gott, titta min karl i ögonen och bara njuta. Vara lite pirriga ihop inför vad som komma skall över ett glas (alkoholfritt) vin. Vi var bjudna på min svågers födelsedagsmiddag men vi kunde inte ge ett svar tidigare i veckan (av uppenbara skäl) så då fick vi tacka nej. Men det är ju ändå fredag..! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *