▹ Min graviditet

Att klä sig som gravid + bloggens inriktning i höst

Till och med innan jag blev gravid kunde jag se fram emot tiden när jag (förhoppningsvis, jag var ju aldrig säker på att jag kunde bli gravid, men det tror jag är underförstått) skulle gå omkring med en kula på magen och samtidigt bära upp min klädstil.

Jag har aldrig sett en gravidmage som ett hinder utan snarare varit taggad på att visa upp magen och samtidigt känna mig vacker och som mig själv. Döm av min förvåning när jag de första veckorna bara kände mig så himla obekväm, ful och konstig. Inte alls mig själv. Men så kom en liten bula tillslut och det var DÅ jag kände att nu kan jag verkligen omfamna graviditeten och min nya stil.

I det här inlägget pratade jag om hur inspirerad jag kände mig och att jag kommer dela med mig av outfits och drinkar (alkoholfria, that is!) i höst. Jag ville inte skriva ut det då, men min tanke är att dela med mig av outfits och inspiration för gravida under hela min graviditet. Väl medveten om att det smalnar ner målgruppen av er läsare till bloggen en aning, men förhoppningsvis gillas det av några få ändå. 🙂

Så framöver kommer det vara fokus på mode, stil, tips och inspiration mest riktat till gravida, eftersom det är så mitt liv ser ut. Men även recept (mat, drinkar) och min vardag i övrigt. Hoppas ni gillar!

Gravidmode för gravida kvinnor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *