▹ Wine & Dine

Tre år med mitt livs kärlek

I söndags firade vi tre år. Mina bästa tre år någonsin. Och nu har vi även trolovat oss, som det så gammeldags kan kallas. 😉 Eller innebär det att vi har gift oss? Oavsett vad, ni förstår ju vad jag menar. Förlovad med Joakim, det är inte illa pinkat. Livets man. Är så kär i dig.

Vi hade bokat bord på Bockholmens veranda för en mysig brunch. Vädret var strålande, så glad att vi valde verandan när vi bokade och inte säkrade upp inomhus!

Glad och kär tjej. :)) Det blev inte helt och hållet som vi hade hoppats på, så vi kommer inte boka brunch här flera gånger. Däremot kan jag tänka mig att middag i höst eller kanske en drink i deras bar nere vid vattnet är en höjdare.

Sen var vi ärligt talat helt slut, så vi somnade i princip i soffan resten av dagen, haha. På kvällen var vi bortbjudna på trerätters hos Jockes föräldrar och blev bjudna på den godaste middagen jag ätit på LÄNGE. Typ ugnsbakad kyckling med citron, rödlök och paprika + jordärtskocksmos. Ville nästan slicka rent tallriken.

Sen började tyvärr min rygg göra riktigt ont, men då anade jag inte att det var ett begynnande ryggskott utan jag trodde bara att jag var överansträngd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *