▹ Wine & Dine

Påskafton: träning, 30-årsfirande och GT-recept

Igår firade vi styvsyster Lorenza som var den första att passera 30-strecket. Men först sov vi ut, var på gymmet i någon timme och köpte sedan med oss lunch från nyöppnade deliområdet i Täby C. Den här påskhelgen har vädret varit helt otroligt, så när vi kom hem igen åt vi lunchen på terrassen och la oss sedan och solade i någon timme.

Vi gjorde oss i ordning, åkte in till Kungsholmen och mötte upp Carmen & Jeppe som hade börjat göra i ordning och pynta pappas o Jannies lägenhet. Vi skulle överraska Lorenza och gänget som skulle komma dit lite senare.

Hon blev sjukt förvånad när hon öppnade dörren och vi hade ballonger överallt, ställt upp champagne, tårta, tutor och spelade hög musik. Så kul! <3

Efter 2-3 timmar med presenter, drinkar och bubbel i lägenheten hade vi bord på AG som ligger ett stenkast från lägenheten. Jag har ju ätit ganska mycket vegetariskt under vintern och förvåren, men så fort grillsäsongen är här äter jag kött som om det inte finns någon morgondag. Måste hitta recept på vegogrill….

Efter en riktigt god middag och espresso martini till efterrätt gick vi upp till lägenheten igen och tog en drink till. Sedan fortsatte halva gänget vidare till Amaranten för ytterligare en drink (pepsi max, hehe). Jocke och jag åkte kommunalt hela vägen hem senare på natten och kände oss riktigt duktiga som sparat taxipengar till utemöbler, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *