▹ Wine & Dine

Kass sömn och middagsgäster

De senaste nätterna har Frans vaknat minst varannan timme och däremellan ligger han och stökar. Sömnen är därför = ca noll. Mitt huvud blir knas av detta. Jag har fortfarande så galet ont i mitt ben, förstår inte varför det inte går över. Nästan så jag undrar om det är en nervskada från förlossningen? Det är säkert inte så allvarligt. Men jag börjar tänka på sånt nu. Senaste veckan har jag även haft ont i kroppen, inte som om jag är sjuk utan det känns som att alla muskler är på helspänn. Har vaknat flera ggr på natten av att mina armar är spända och gör ont och om jag drar ut vaderna lite så är det som att jag har spänt dem hela tiden.

Jag unnade mig faktiskt en timmes massage igår. Jag tog en relax-massage men nästa gång ska jag ta en hårdare variant. Det är inte föräldrapenning-vänligt men samtidigt känner jag att det är värt att ge min kropp en timmes avslappning. Har funderat på om det kan hjälpa att sätta mig i bastun en stund efter ett gympass med. Benet lär inte bli bättre av det men kanske resterande muskler som bara ligger på helspänn…

Igår var det ju superväder och vi hade Angela o Max över på middag. Vi satt ute och Frans satt antingen i famnen eller i en babysitter i skuggan. Vi testade ett nytt vin, en Pinot Noir från Tyskland som finns i bolagets tillfälliga sortiment. Grillade kyckling och gjorde en ny grej som jag fick tips på av en kompis: koka potatis, skär i skivor, kyl ner. Lägg i ett foliepaket (per portion), salta, ha på en smörskiva, strö över ost (jag hade västerbottenost!). Ha på grillen i ett par minuter. MUMS!

Idag har vi inga planer. Vi hade tänkt åka ut på utflykt men det skulle bli dåligt väder så vi avbokade. Kanske ett träningspass för att blåsa ut skallen och sen slänga mig i bastun… Hade gärna gått en långpromenad men jag får ont i benet varje gång jag går. Smidigt :)!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *