▹ Wine & Dine

#ChampAng30 – Angela fyller 30

Angela fyller 30 och ställer till med dagsfest på Bergmans inne i stan. Strax innan halv ett är vi på plats och börjar dricka bubbel med resterande gäster. Först vid tio-tiden på kvällen är den s k ”dagsfesten” över – vilket firande!

Sittande brunch med bordsplacering och infohäfte med beskrivning om alla gäster. Garanterat kul – och efter att ha läst om alla Angelas vänner vill man ju hänga med samtliga. Burgare och pommes kommer in och i glaset hälls vin upp. Vi skålar och håller tal.

Trollkonster utförda av en äkta trollkarl (vad annars?!), tårta och givetvis presenter. Älskar den genuina lyckan i Angelas ansikte. Vad hon här inte vet är att det kommer mer…

Men det pratar vi inte om nu. Hon får reda på det dagen efter och vad som komma skall kan jag ju inte berätta om här.


Borden tas bort och det blir dansgolv deluxe. Popcornmaskinen vid sidan av utebaren går varm, i baren beställer vi bubbel och utanför klubben går folk på eftermiddagskaffe. Märklig känsla, att vara full på ett dansgolv vid tretiden en lördag eftermiddag.

När festen är över är vi ett tjugotal som vill fortsätta firandet. Andreas har sitt kontor i närheten och vi springer dit i regnet. Krascha kontor, vem gillar inte det? Max tar en taxi hem och kommer tillbaka med ett dussin sprit- och likörflaskor, nu ska vi blanda drinkar. Pingisbordet går varmt, här syns flera tävlingsmänniskor visa sitt rätta jag. Femton pizzor levereras till dörren och det är så j ä d r a trevligt hela grejen. Dagsfest är skiten.

Vår ledtråd till Angelas present: Går det att fira sin 30-årsdag två gånger? Vem vet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *