▹ Familj

Utegym och Snapchat

Jag vet att det är helt galet tråkigt att läsa om föräldrars (har fortfarande inte riktigt sjunkit in att jag är en förälder?) sovvanor med sina spädisar, men hey – det händer inte mycket just nu så sovvanor it is!

När jag hade gett Frallan mat och han fortfarande var missnöjd fick Jocke helt enkelt ta ”introsömnen” med honom. Vanligtvis slaggar Frans alltid närmast mig eftersom jag har nattkäket men nu behövde jag få lite äkta sömn. Det slutade med en lugn Frans och fyra timmars sömn på raken för mig! Vaknade vid fem och ba… Va fan hände? Och jag var tokpigg! Gick på toaletten, funderade på om jag skulle gå upp och var lite allmänt snurrig. Sen lät Frans lite grann, så då passade jag på att lyfta över honom några decimeter till mig, amma innan han började skrika och sedan somna om ihop. Magiskt hur som helst.

Efter frukost, amning, lite sömn för barnet, amning osv (tar alltid längre tid än man tror att komma ut, när vi inte har några rutiner ännu) gick vi några kilometer och körde sedan enklare styrkeövningar på ett utegym i närheten. Gud så SKÖNT!

Resten av dagen har vi varit hemma och hängt. Frallan har varit på bra humör och det har varit väldigt mysigt och härligt, äntligen har han börjat ”se” oss och ge olika svarstecken. Vi har lekt i babygymmet, ”snackat” med varandra, tränat nacke och lite sånt där. Tog massor av bilder med Snapchats filterfunktion och höll på att dö av asgarv, haha – fasen vad man behöver såna där skratt ibland!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *