▹ Familj

Lite nytt

Det går knappt att lägga ner Frans utan att han rullar omkring och försöker krypa. Stackarn blir bara frustrerad eftersom han inte förstått hur man gör och istället lyfter rumpan samtidigt som han pressar ner ansiktet i underlaget, hehe. Att han är mer rörlig gör också att han gärna ligger TÄTT intill mig på natten. Spelar ingen roll hur nära Jocke han ligger i början, han rullar över till mig. Jag ligger längst ut på sängkanten och Jocke njuter av minst 120 cm. Så nu pågår en diskussion här hemma om huruvida vi ska köpa en större barnsäng eller inte (i så fall skulle han bara ha den i något år). Ni kan ju iaf ana i vilket läger jag hänger.

Han känns knappt som en bebis längre, så stor som han är! Men om ett halvår kommer vi väl tycka att han var mini nu. Drygt 70 cm och 10 kg på 4,5-mån 🙂 jo men…

På ämnet: att sluta amma är typ det bästa beslutet jag fattat. Mina bröst var MELONER alltså XXL (!) och jag vantrivdes i den storleken. Alltså det var typ två bröst som kom gående. Nu är de tillbaka i storleken jag hade innan jag blev gravid = magi. MAGI. Dock står jag nu mellan två bh-storlekar, så mina dyra amningsbhar är något för stora och mina tjusiga ”pre pregnancy”-bhar är för små. Kul!

Nästa helg ska vi döpa Frans och jag har såklart tagit ansvar för dekorationerna. Eller ja det mesta gällande dopet. Kvinnofälla eller intresse? Om ni ändå visste. Men jag älskar att lägga fram grejer som ska användas, se färgerna ihop och i mitt huvud fundera över hur allt ska stå. Samma sak inför en middag. Jag gillar verkligen det visuella.

Ikväll ska vi på middag hos Angela & Max, LÄNGTAR!<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *