▹ Familj

Idioter och chokladbollar

Oerhört märklig tid detta och läget förändras verkligen från dag till dag. Igår kväll var Jocke, jag och Frallan ute på en kvällspromenad och alla man ”träffar” är lite avståndstagande. Jag upplever att det påminner om terrorattentatet på Drottninggatan för snart tre år sedan. Det skedde ju en eftermiddag och vi som jobbade i stan skulle försöka ta oss hem säkert. När jag halvsprang från Östermalms torg till Karlaplan där Jocke stod redo med bilen möttes jag av sorgsna, rädda och chockade blickar från människor som precis som jag hade kroppen på helspänn för att kunna fly från något som såg minsta misstänksamt ut. Lite så känns det nu med, vem är frisk och vem är sjuk? Kommer kvinnan bakom mig att hosta rakt ut? Lite väl, men det känns som att alla är på tårna nu – man vill inte gärna bli smittad eller vara smittobärare som sagt.

I natt när jag ammade Frans var jag inne på Aftonbladet och läste ikapp, tycker det är helt absurt att människor fortfarande inte FÖRSTÅR detta. STANNA HEMMA om du har MINSTA SYMTOM! Idioter.

Halvjobbig natt, men samtidigt gör vi inte så mycket på dagarna så jag klarar mig rent energimässigt. Jag vet inte hur jag gjorde, men på något vis lyckades jag söva Frans och sedan lägga ner honom i sitt babynest. Nu lyssnar jag på en podcast på högtalaren och jag tror Frans diggar att höra röster. Skönt för mig! Har både hunnit äta lunch och påbörja en sats chokladbollar. Hoppas jag kan rulla bollarna sen med, haha. Kanske blir när Jocke kan ta honom efter arbetsdagen, känns inte 100 att börja rulla smöriga chokladbollar när ens bebis kan börja skrika när som helst…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *