▹ Familj

Frisörbesök, fisksoppa och mammaträning

God morgon! Just nu ligger Frans i sitt babygym och jollrar, jag och Jocke äter frukost.

Paus för att Frans jollrande blev skrik och att jag nu sitter med amningskudden i knät…

Den här helgen har varit så bra och mysig. I fredags var vi ute på en långpromenad och drömde oss bort till huslivet. Vi har inga planer på att sälja lägenheten, troligtvis bor vi här i åtminstone fem år till, men det är mysigt att titta på fina hus och fundera på vad vi skulle vilja ha som framtida boende. (Drömboende…)

Jag har också varit i stan och fixat håret. När jag satte mig i bilen kändes det först som att jag hade glömt något. Förstod ju att jag inte hade det, utan att det var Frans som ”kändes”. Sen drog jag på Avicii på vrålhög volym och åkte iväg – plötsligt kändes det som ett annat liv och jag blev sugen på en rejäl utekväll. Hehe, kontrasterna. Några timmar i frisörstolen och saknaden efter min son kom som ett brev på posten. Kan tala om att jag var inte LITE gossugen när jag kom hem.

Fisksoppa och ett glas Riesling till middag! Körde virtuell middag med mammas familj; alla ringde in till Google Hangout och så körde vi middag och snack där. Funkade superbra i dessa tider.

I söndags gjorde jag mig lite fin och då passade jag på att ta en bild med Frallan. Övriga bilder är på oss med fettigt hår, amingsbh, spyhanddukar… Det är inte elegant direkt. Så… kul att ha kontraster. 🙂

Idag ska vi till läkaren, förhoppningsvis en promenad efteråt och i eftermiddag ska jag till en kiropraktor i närheten. Har haft ont i ena benet sen förlossningen (6 veckor). Först var jag lite orolig över en eventuell blodpropp men jag tror det är ischiasnerven som spökar. Fr o m idag ska jag försöka hålla igen på sötsakerna under veckodagarna och röra lite mer på mig. Önska mig lycka till. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *