▹ Familj

De senaste dagarna i vinterskrud

Det har varit rejält vinterväder de senaste dagarna och jag säger bara; äntligen! Visst, det passade mig som höggravid att vintern 2019/2020 var mild och att jag slapp oroa mig för isfläckar när jag gick promenader. Men bortsett från det så är den här typen av vinter alla tiders. Det glittrar!

Jag och Frans har gått promenad i snöstorm och vi har även träffat Catha & hennes lille Leopold två gånger för utomhusfika. Det blir ingen timmes lång kaffestund, men vi får en stund ihop i alla fall.♡ Catha är stencool som nybliven mamma, själv satt jag som på nålar och var livrädd för att gå ut ifall han skulle skrika eller behöva ammas, hehe.

Apropå mammalivet så ÄLSKAR jag fasen Frans är i just nu. Han är totalt bedårande och det känns som att vi utvecklar vår relation massor för varje dag som går. Jag lär mig små nyansskillnader i hans prat, det glittrar i hans ögon när han förstår att jag är på bushumör, han förstår nya ord hela tiden och han blir så himla glad när vi berömmer honom. Hans gång släpper mer och mer hela tiden och ibland ställer han sig upp och går några steg, typ ”ropar” på mig och fortsätter inte gå förrän han har min fulla uppmärksamhet, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *