▹ Familj

Dag 5 – ersättning och nervfunktion i ryggen

I natt funkade det att amma de 2 ggr (ev. 3, var rätt trött hehe) som Frans vaknade och faktiskt var vaken på riktigt (ibland tror jag att han är vaken men han drömmer bara), men jag tror att han egentligen bara behövde äta en gång och resterande tillfällen var egentligen för mys och trygghet? Ett behov som kanske en napp egentligen kan ge?

Han sov första timmarna i sin säng och när han ville ha mat flyttade jag över honom till stora sängen med oss, sen fick han sova vidare där. Men jag märkte att han inte riktigt kom till ro, kanske för att jag låg och kramade honom (LOL), men så fort jag flyttade på mig la han sig som ett stort X och bara… Somnade? Djupt? So much för mamas närhet när han är mätt.

Nej men till något helt annat. Imorse träffade jag min kiropraktor och därefter min husläkare för andra gången. Mitt ben är inte alls bra och nu haltar jag när jag går. Det har blivit sämre på kort tid och jag har så jäkla ont. Så nu är en remiss för MR skickad och om man inte ser något på den så kommer vi gå vidare till att undersöka nervfunktionen i ländryggen. Om det är någon form av diskpåverkan så behövs träning och smärtstillande, tabletter jag inte får ta om jag ammar. Så det känns bra att både Frans blir mätt – och jag inte har ont. Hoppas jag!),

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *