▹ Familj

BLW och Frans första skratt

Frans har sin förmiddagsnap och ligger på mig just i detta nu, så jag tänkte blogga lite från mobilen. Vi gör vårt bästa för att få till en vardag i Coronatider, ärligt talat kan jag inte ens föreställa mig att vara ensam med Frans på vardagarna längre. Jag hann vara det i tre (!) dagar innan Jocke började jobba hemifrån. Självklart hade jag hellre varit just ensam, det hade inneburit att Corona inte var ett faktum och jag hade enkelt kunna fylla dagarna med luncher i stan, lämna Frans på MiniSATS och planera resor till mor- & farföräldrar istället (& även min mormor och farfar). Det var ju det som den här tiden skulle fyllas av.

Ja ja. Ingen idé att tänka ”what if”. Det är som det är.

Om en månad får Frans börja med smakprover. Jag är tudelad om vi ska börja ge honom då eller om jag ska amma tills han är 6 mån och då börja med BLW. Kör man BLW ska bebisen inte få någon annan mat än bröstmjölk/ersättning innan. Beror såklart på om Frans verkar väldigt intresserad av vad vi äter, då kan det vara svårt att hålla honom i två månader extra hehe.

Imorse vaknade jag tidigt så jag gick till gymmet och körde en timme medan Frans somnade om bredvid Jocke. Efter lunch ska vi gå promenad med Eva & Amanda (farmor och faster) och ikväll tar vi nog en lugn kväll. Frans skrattade för första gången i söndags och jag fullkomligt smälter varje gång jag hör det. Och gråter. Hehe. Det är som att mitt hjärta svämmar över. Mitt barn skrattar. Nej men jag orkar inte. Allt, ALLT där i början var värt detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *