▹ Familj

11 veckor

Ett tag trodde jag att jag varje söndag skulle tänka ”åh för X antal veckor sedan hade jag precis fått epidural/börjat krysta/fått Frans i min famn/checkat in på BB-hotellet” men i veckan insåg jag att jag inte minns om Frans fyller 10 eller 11 veckor. Hehe. (11!) Äsch, veckor är inte så viktigt tycker jag. 🙂 Däremot tror jag att jag lär tänka varje söndag ett bra tag framöver att det var just en söndag som han kom.

Livet med Frans är 1000 ggr bättre nu än i början. Han ler så ofta. Tittar på mig och Jocke, söker kontakt, är GULLIG SOM FAN. Han har t o m legat i vagnen och varit nöjd! Innan har han bara kunnat vara i vagnen om han ska sova. Så skönt att han kan ligga där och typ titta bara.

Nätterna är ibland bra, ibland jobbiga. Som det är. Men jag är lugnare i mig själv nu. Och eftersom vi alla är friska så har jag tränat igen och jag äter lite lite bättre. Det gör att jag får mer energi. Frans vaknar flera ggr per natt, ibland räcker det att mata. Men nästan alltid runt 4 – och är ledsen. Då gäller det att mata, vagga och gärna gå upp och gå lite för att verkligen lugna honom. Var uppe i en timme häromdagen och tröstade. Märkligt att man klarar det. Men det gör man ju!!

En annan stor grej för mig är att jag har ammat offentligt för första gången. Jag var såå stressad, haha. Men gick hur bra som helst och kudos till mig fan!

Här är några bilder från de senaste dagarna:

Promenad i kvällssolen
Vin hos svärföräldrarna
En morgontur när det var varmt ute
<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *