▹ Bröllop

Skaldjur och bröllop

I helgen har det varit kärleksbonanza! I fredags var vi hos mamma och Per på middag, Jeppe och jag fyller ju år nära varandra så nu i vuxen ålder är det enklare att slå ihop firandet. När jag var liten avskydde jag det, men nu är det bara mysigt. Vi hade önskat skaldjur till middag och jag tror jag åt 1 kilo räkor på egen hand, haha. Mums!

I lördags var vi på Jockes kusins bröllop. Jesper och Cecilia skulle äntligen knyta bandet! Vigseln var i Rådmans ö kyrka och middag + fest ute på Marholmen. Har sagt det förr och säger det igen: min favoritdel under en bröllopsfest är talen. Oavsett hur väl man känner brudparet så får man en ännu bredare och djupare bild av ens två vänner som precis sagt ja. Det är vackert att höra hur mycket de betyder för alla som är på plats. Talen är nog det jag ser mest fram emot när det kommer till mitt och Jockes bröllop… Hehe. Och stunden då vi går in i kyrkan tillsammans + när vi ska säga våra löften till varandra. Gåshud!

Vi var hemma i säng runt 02:30, så igår var vi totalt slut. Körde MAX till lunch och såg derbyt mellan AIK-Djurgården. Imorgon fyller jag år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *