▹ Bröllop

Bröllopsstatus

Nu när det är mindre än ett år kvar kan vi på riktigt börja räkna ner. Det känns att det är på riktigt nu, nästan varje månad har dessutom en eller flera mindre uppgifter som ska bockas av vilket såklart gör det hela mer verkligt.

Vad är nytt sedan sist? Vi har bestämt en färgpalett vi gillar, dvs den färg/de färger som kommer synas och vara en röd tråd genom bröllopet. Tänk brudtärnornas klänningar, min blombukett, inbjudningskorten – dessa saker kommer gå i den färgpalett vi valt. Det är ingenting man måste göra men vi gillar att skapa en genomtänkt känsla av att allt hör ihop!

Vi har äntligen varit iväg och kikat in lokalen där vi ska ha vårt bröllop och vi blev inte besvikna. Vilken grej, att veta att HÄR ska vi viga oss! Det var finare än vi trodde och nu blir det lättare för oss att mappa ihop moodboard och bröllopsplats. En del saker märker vi att det inte kommer fungera på den plats vi valt, men ärligt talat ingår ”kill your darlings” i de flesta projekten och så även i vårt bröllop.

Vi har frågat 1 av 2 toastmadames och hon svarade ja!

Och vi har sist men inte minst haft provfotografering med vår bröllopsfotograf. Det ingick i det paket vi köpt och jag rekommenderar det varmt. Vi fick klämma och känna på varandra lite och är man som min fästman (dvs inte helt bekväm med att fotas) så är den värsta isen bruten lagom till bröllopsdagen. För min del märkte jag hur otroligt obekväm jag är när jag fotas på ett visst sätt/en viss vinkel och nu kan jag välja att inte göra det när vi gifter oss. Hade jag inte fått det svart på vitt på bilderna från provfotograferingen hade jag kanske inte tänkt på det när den riktiga bröllopsfotograferingen är och sedan hade jag i värsta fall mått dåligt över att se det på bilderna.

I oktober har vi tre saker att checka av. Toastmadame nr 2 ska bli tillfrågad, jag ska göra ett utkast på Save the Date och jag ska boka in mina tärnor för en brudklänningsträff (!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *