▹ Bröllop

Sanna och Joakims bröllop i Ekeby Loge

I helgen var vi bjudna på min barndomsvän Sannas och hennes Joakims bröllop. Vigseln var jättevacker och ägde rum i Sankt Johannes kyrka. Jag började gråta så fort jag såg de två gå ner för altargången tillsammans, herregud. Cry baby nr 1 här borta!

SÅ vacker kyrka dessutom. Och en så speciell känsla att gå på bröllop bara en vecka efter vår förlovning. Nu tänker jag mer på alla detaljer och så fort jag började leva mig in i att jag och min Jocke kommer säga ja till varandra blev det för mycket och jag började gråta igen. Nej men herregud. Jag undrar hur det kommer gå för oss under VÅR vigsel, haha… Eller ja, hur det kommer gå för MIG då. Jocke lär vara chill.

Efter vigseln kastades det ris på turturduvorna och kort efter att de hade åkt iväg med sin bil kom en buss som tog resten av oss till Tullinge där festen skulle vara. Alkoholhaltig dryck och gamla godingar likt Gyllene Tider i bussen, så var peppen ännu mer total!

De hade festen i Ekeby Loge och de hade pyntat så fint, både utomhus och inne i ladan.

Sen följde middag och fest, tal och spex. Min absoluta favoritdel på ett bröllop är TALEN. Särskilt talen från den närmaste familjen; föräldrar och syskon. Jag gråter varje gång.

Höll ett eget litet tal för Sanna efter middagen där jag förklarade vad hon och hennes familj betytt för mig när jag bodde i Bålsta och mina föräldrar precis hade gått ut med att de skulle skiljas. Minns än idag hur jag tog med Sanna och en annan vän upp i skogen för att berätta en hemlighet och hur jag satte mig på en sten och berättade.

Hur som helst så var det en riktigt kul fest! God mat, en hel del dryck, roligt sällskap och massor av kärlek. Och jag grät så mycket att jag var helt röd i ögonen efteråt, haha…

Kvällens MVP var utan tvekan Jeppe som hade hämtat Jockes bil i stan och sedan kom och hämtade oss vid midnatt. Han kom in och hälsade på bruden med, måste ha varit typ 15 år sedan sist de sågs!<3

Både Jocke & jag körde vattenvisan hela kvällen, dubbla resorb och en treo innan sänggång och vet ni vad? Mådde som en prinsessa hela söndagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *