▹ Bröllop

NU har vi en vision av hur vårt bröllop ska vara!

Efter många turer fram och tillbaka och fram igen… Så har vi lyckats skapa ett skelett av hur vi vill att vår stora dag ska se ut. Med myrsteg närmar vi oss en faktisk plan. Jag visste att vi skulle landa i allt så småningom, men det är minst sagt frustrerande när man tror det finns en klar plan (äntligen!) men så faller det på något. Eller så inser man att det känns inte så bra i magen som tänkt…

Vi har massor av jobb och planering kvar att göra, men jag älskar ju det här. Nu när vi har ett skelett att förhålla oss till känns allt mycket lättare och framförallt ROLIGARE! Vi har ännu inte bokat lokal eller så, men vi har en idé på riktigt nu. Skillnaden från tidigare är att vi vet att så här vill vi faktiskt ha det, sen ska vi bara lösa de olika alternativen utifrån vad vi vill prioritera kostnadsmässigt. Jag är 100 % säker på att jag kommer bli osäker och fundera över om vi gör rätt, så är det alltid. Ambivalent när det är stora saker. Men det handlar nog om att bara bestämma sig för något. Annars kan vi fundera i åratal på hur vi ska göra. Vi HAR ju faktiskt vägt i princip ALLA alternativ mot varandra, så vi bör känna oss trygga i vårt beslut när det väl fattas.

Just nu längtar jag så mycket efter att få fråga vårt brudfölje (mina brudtärnor framförallt, Jocke löser marskalkerna, hehe) och våra hedersgäster om de vill ta sig an sina uppdrag. Det är SÅ svårt att inte redan nu säga något, men vi vill göra det speciellt så det får dröja tills vi är närmare bröllopet helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *