▹ Bröllop

Mina tärnor – så frågade jag

Har längtat så mycket efter detta – att fråga mina närmaste tjejkompisar om de vill ta sig an uppdraget som mina brudtärnor. Nu har jag och Jocke faktiskt bestämt oss för både plats och datum för vårt bröllop (HURRA!), så det var dags att skrida till verket gällande brudtärnorna med!

Var och en av tjejerna fick en låda med lite olika innehåll. Jag hade lagt i cellofanpapper och fyllt lådorna med en varsin proseccoflaska, champagneglas med deras namn, lite godis, badbomb, läppglans/läppbalsam, en kärleksförklaring och själva ”frågekortet”. Så här skrev jag på frågekortet:

Angela – när jag till Jocke ska säga ’ja’, vill jag dig vid min sida ha. Du är en riktig stjärna, vill du göra mig den äran att bli min brudtärna?

Både Jocke och jag vill ha svenska texter på bröllopet, inget ”Mr & Mrs” eller ”Pick a seat, not a sign…” etc. Så det kändes rätt att även brudtärneförfrågan skulle vara på svenska.

Jag har varit så nervös! Jag tänkte på hur Jocke måste ha känt innan han friade till mig. Han visste att jag skulle säga ja (duh…), men ändå var han så nervös att hjärtat höll på att hoppa ur halsgropen. Jag tänkte att mina tjejer säkert säger ja, det är ju en rolig uppgift och en fin ära (tycker väl de flesta?) men ÄNDÅ har jag varit nervös och lite darrig innan jag räckt över paketet till var och en, haha.

Åh, jag ser så mycket fram emot att planera bröllopet ihop med dessa stjärnor! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *