Kategorier
▹ Bröllop

Frans första veckor + tankar på att skjuta upp bröllopet

God morgon! Galet att halva mars snart har passerat, visst känns det lite som att tiden står stilla och att vi mer eller mindre bara inväntar vad Coronaviruset kommer mynna ut i och hur samhället kommer förändras? Eller är det för att jag är föräldraledig som jag känner att allt är på paus kanske… Jag tycker det är helt rätt att vi träffar så lite folk som möjligt, men jag kan inte låta bli att tänka på att våra familjer och vänner missar Frans första veckor i livet. Det känns lite sorgligt att han har börjat le och har vuxit massor och ”ingen” har träffat honom på flera veckor. Men samtidigt är det så det ser ut just nu, och ingen av oss vill riskera smittspridning såklart.

Frans ligger just nu i bärsjalen och sover, jag har ätit lite frukost (ja, klockan är snart 11…) och jag tänkte pilla lite med vår hemsida till bröllopet.

Det här trodde jag aldrig att jag skulle skriva, men de senaste dagarna har jag faktiskt lekt med tanken på att skjuta upp bröllopet till 2022. Anledningen? Allt går så fort. Vi förlovade oss i maj, jag blev gravid i juni, vi fick Frans i februari, ska ha dop för honom i juli, jag firar min 30-årsdag under sommaren, jag fyller 30 i september, han ska skolas in nästa vår/sommar, efter sommaren gifter vi oss.

Det är mycket på kort tid och jag är rädd att vi bara bockar av saker utan att stanna upp och ta in allt som sker. Som att vi kommer vakna upp 2022 och ba ”Vad hände från 2019 fram till nu?”. Samtidigt vill jag inget hellre än att säga ”ja” till Joakim, helst igår. 🙂 Vi utgår givetvis från att gifta oss 2021, vi har ju redan bokat i princip allt. Kanske är det bara en känsla jag har nu, när vårt liv med ett barn i centrum verkligen förändrades på alla håll och kanter. Och så småningom kommer det inte kännas lika omvälvande och vi kommer landa lite mer.

Förlovningsringen Embla från Vanbruun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *