▹ Bröllop

Fel bröllopslokal, kontaktat bröllopskoordinator och nya idéer

Jag ser på min statistik att det är många som klickar sig in på blogginlägg som handlar om förlovningen och bröllopstankar. Vi har inte kommit särskilt mycket längre i vår planering än sist jag skrev om det, men en viss uppdatering kan jag dela med mig av.

De senaste veckorna har vi dragit våra bröllopsidéer ett varv till. Av naturliga skäl kom vi av oss i somras och sedan har vi inte riktigt tagit tag i det. Ni vet ”Det är ju ändå två år kvar”. Men jag känner mig lite stressad ändå, det kommer knappast finnas MER tid över till bröllopsplanering när bebisen är här. Så därför får vi kombinera planering av inköp till bebis, läsa på om föräldraledighet och planera vårt bröllop. Helt enkelt.

När vi preliminärbokade en lokal för ett par veckor sedan kändes det som att en sten hade fallit från mina axlar. Vi utformade vår budget efter lokalens kostnad och tilläggskostnader och har hela tiden utgått från den när vi har planerat. Men ganska snart kändes det, som jag har skrivit tidigare, inte helt rätt så nu vill jag bara göra om allt för en gångs skull och göra det rätt den här gången. Vi var ”på’t” från början, med prioriteringsordning och känslan vi ville ha, sen tror jag vi tappade bort oss. För eftersom vi inte kommer längre i vår planering så är det ju något som inte stämmer. Uppenbarligen har vi inte den prioriteringsordning som vi tror att vi har, för i så fall skulle vi ha kommit mycket längre.

Hur som helst så har jag kontaktat en bröllopskoordinator som har en viss typ av bröllop som expertis och efter att ha fått svar och en typ av offert från henne så pirrade det till i magen… Det kanske blir något helt annat än vad vi trodde för 1-2 månader sedan. Men för att inte drunkna i alla frågor och tankar så ska vi ÄNTLIGEN sätta oss ner på söndag och ha ”bröllopsdejt”, gå igenom mailet och om det är görbart eller inte. Just nu känns det nämligen som att det är jag som drar i det mesta, just för att det också är jag som är mer kräsen, så jag ser fram emot att äntligen ha ”rätt” att kräva min fästman på tid och åsikter :))

Jag LÄNGTAR tills vi har satt skelettet på det här bröllopet och jag kan börja med detaljerna. Det är där jag gör mitt bästa jobb. Sitta och fila på inbjudningskort, t ex. Och fråga mina brudtärnor om de vill axla den rollen… Wiiii! Det är ju något år bort, men ändå. Ser så fram emot det!♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *