Kategorier
▹ Bröllop

Bröllopshelg! De första besluten ska tas ❣

I helgen har vi vår första bröllopsplanerar-dejt! Vi ska på ett event inne i Nobis Hotel och titta på olika vigselringar. Jocke kommer ha förlovningsringen även som vigselring, så för hans del blir det väl mest att agera smakråd och tycka till om priset (eller), hehe. När vi anmälde oss till detta hade vi ännu inte varit på NK och köpt hans ring, så tanken var egentligen att titta på ringar åt båda såklart. Men nu hittade vi en superfin ring tidigare än tänkt och om allt går som det ska så anländer hans ring några dagar innan midsommar.

(Tycker ändå det är lite väl lång tid? Det är en klassisk, väldigt elegant ring i rött guld från Engelbert. Inget extravagant, märklig storlek eller någon gravyr ens. Men ändå skulle det ta ~4 veckor… Aja, bara att åka med antar jag.)

Jocke väljer förlovningsring från Engelbert inne på NK i Stockholm.
Kan ni gissa vilken det blev?

Min ring är fortfarande på justering men Jocke skickade en skärmdump på ett mail han fått från leverantören och de tror att jag får den redan nästa vecka!! D v s TVÅ veckor tidigare! Jag hoppas verkligen att det stämmer. Vill att det ska vara på riktigt nu och min fejkring ger inte riktigt den känslan. 😉 Längtar så mycket tills att båda våra ringar har kommit hem. Då blir det att skåla i vår favoritchampagne ska ni veta!

Efter ring-eventet ska vi sätta oss någonstans och lägga grunden för vårt bröllop. Först och främst ska vi sätta en vision för vilket typ av bröllop vi vill ha, så vi båda är införstådda i vad någon av oss kanske inte vill kompromissa med o s v. Viktigt! Därefter kommer vi välja ut 3-5 ledord som kommer hjälpa oss i planeringen framöver och leda oss rätt. Vi ska också sätta en prioriteringslista och därefter försöka lägga en budget. Jag har hört att man ska ta sin estimerade budget x 1,5… Vi får se, tror vi är ganska realistiska i vad saker och ting kostar.

Jag har massor av tankar och idéer, men är lite osäker på hur mycket jag vill dela med mig av i bloggen. En del saker vill vi ju ska bli en överraskning för våra gäster. Men det är iofs två år kvar, så jag antar att de hinner glömma bort det mesta – haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *