▹ Bröllop

Bröllopsdokumentet med 14 flikar

I helgen har jag suttit med datorn i famnen och kramat Excel som om det vore det sista jag gjorde. Jag håller nämligen på att styra upp det praktiska inför vårt bröllop! Eller snarare, dokumentationen. Vi har ju varken bokat eller bestämt något, men är det något jag har lärt mig genom åren så är det att allt tar LÄNGRE TID än man tror, det är alltid DYRARE än man tror och har man inte stenkoll så är det lätt att saker hamnar MELLAN STOLARNA. Så nu finns det ett dokument med 14 (!) flikar i med allt från budget, prioriteringsordning, check-lista, förslag på lokaler, dekorationer, idéer… Och så vidare. Tror jag gjorde om budgetdesignen och budgetposterna typ 5-6 gånger, men nu ska den vara lättöverskådlig. Hehe. Det roliga är det låter ju pedant, fattar det. Men för mig är det här hur kul som helst och det snarare GER energi än TAR… Skulle utan tvekan kunna sitta och pilla med det här dokumentet på heltid, haha!

Sen vet jag att vi inte kommer sitta varje helg i två år med bröllopsplanering så att säkerställa att vi har så mycket som möjligt ordnat nu kommer göra en hel del inför nästa år. När vi har bestämt oss för ort, vigsellokal/kyrka, festlokal och prioriteringsordning så kan vi släppa det och bröllopet för ett tag. Dessutom har vi fler alternativ att välja på och kan verkligen känna in vad det är vi önskar oss.

Jag knarkar bröllopsbloggar, pinnar inspirationsbilder och lyssnar på bröllopspoddar. Och är SÅ blödig… Jag kan inte föreställa mig att stå framför vigselförrättaren och säga ja till Jocke utan att börja gråta. Ni skulle ha sett mig hela lördagskvällen och söndagen i New York, jag kunde börja gråta när som och Jocke bara stod och tittade på mig och log, haha. Så lycklig. ♥

Helt rödgråten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *