▹ Bröllop

Aktiviteter under bröllopsdagen

För några dagar sen fattade vi ett stort beslut angående bröllopet, men mer om det någon annan gång. Tycker det är så kul att börja planera bröllopet igen. Jocke tycker att det är för lång tid kvar, så det är mest jag som sitter och googlar, hehe. Jag är fine med det, vet att han kommer tycka det är kul när det närmar sig och tills dess kommer jag redan ha hunnit utesluta det mesta och kan istället presentera de förslag som är mina favoriter. 😉

Just nu letar jag efter aktiviteter! Vi kommer ha bröllopsfesten en hel helg, men vi har inte bestämt oss för om vi ska bjuda in alla gäster på fredagen eller om vi bara ska vara brudföljet och/eller familjerna. Så dels aktiviteter på fredagen; bad, bastu, olika utomhuslekar?

På lördagen behövs ju något mellan brudskålen och middagen. Vi kanske väljer att servera tårtan till brudskålen och ha vanlig efterrätt till middagen. Men äter man tårta och dricker bubbel är man inte as-sugen på trerätters direkt efteråt. Dessutom kommer en del av gästerna behöva checka in på det ställe där vi ska vara, så vi kommer kanske hamna lite i osynk. Så någon typ av aktivitet där vore toppen. Jag har fått tips på: tipsrunda om brudparet, tipsrunda om gästerna, kubbturnering medan vi & familjerna fotas… och ungefär där tog det slut. Det ska inte vara något som tar för lång tid, men ändå något som involverar alla – eller hmm, kanske bara de som vill? Några kanske vill hinna checka in? I de bästa av världar hade alla kunnat checka in online typ och bara få en nyckel när de kom och någon som tog hand om deras väskor. Vet av egen erfarenhet att när man väl kliver in i sitt hotellrum vill de flesta gå på toaletten, bättra på sminket, kanske packa upp något. Eller är jag dum som tänker att bröllopsgäster gör så?

Det är ju LÅNG TID KVAR. Men ändå!

Jeppe på middagen innan Carmen & Julias bröllop 2015. BBQ hos pappa och Jannie.

2 kommentarer

  • Tips

    Var på ett bröllop där man gemensamt efter ceremonin åkte i buss där vi bjöds på förfriskningar & godis av toastmastern. När vi kom fram var det mingel osv med bubbel & snittar. Vi blev indelade i lag och körde sedan musikquiz (en del låtar från brudparets barndom osv). Under hela den här tiden blev brudparet fotade. När vi sedan åt satt vi tillsammans med laget som tävlat med – perfekt för då hade man ju lärt känna varandra lite och fått upp lite ”pepp” inför middagen och kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *