▹ Vår lägenhet

Det är när jag får pyssla som världen står still

Som jag skrev i förra inlägget har jag sålt tavlorna vi hade på väggen tidigare. Jag tröttnar fort på det visuella och har inga problem med att göra om hemma. Tycker inte att det är en så stor grej om något inte blir som jag tänkt, då testar vi igen bara! Som att jag målar tavlor vi hänger upp. Om jag (säger ”jag” för att Jocke låter mig göra som jag vill, tack älskling!) tröttnar så målar jag bara över – eller nya. Eller köper nya! Tycker inte det behöver vara så pretentiöst det här med att vara kreativ. Och inget behöver vara satt i sten heller!

Vi har verkligen haft lite olika stilar hemma hos oss. Från mörkt och burrigt (tänk mossgröna sammetsgardiner, mörkt trä och grön sammetsoffa) till vita linnegardiner, vit soffa och pastellfärger. Kanske en mer vårig inredning men vi gillar det just nu och som sagt – det är bara att ändra om vi vill!

Jag verkligen njuter av att få skapa med mina händer. Satt på golvet hela fredagskvällen efter middagen och penslade loss medan en film stod på i bakgrunden. Det är när jag får pyssla som resten av världen står still.

Så här såg det ut i december!

2 kommentarer

  1. Åh kanske också ska testa och måla lite!
    Vi har precis köpt samma soffa, men letar soffbord. Var är ert ifrån? Så himla fint! Har också en bebis, ser ändå rätt bebisvänligt ut, utan hörn 😅🙌🏻

    1. Det tycker jag att du ska göra! 🙂 Bra fråga, jag vet faktiskt inte då vi bytte vårt gamla bord mot detta från mina föräldrar – men de minns inte vart det köptes tyvärr. Är superbebisvänligt dock, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *