▹ Vår lägenhet

Nu är våren här!

Hej hej hallå!

Våren har kommit till Täby. Så här såg det ut i fredags förmiddag när jag låg hemma i soffan och kurerade mig. Jag är verkligen inte på topp rent hälsomässigt just nu, så jag har legat hemma och ”njutit” av vårvädret inomhus. Igår vaknade jag med ett sådant tryck i hela huvudet och över nacken att jag fick panik. Ringde 1177, åkte till DS och vidare till Täby närakut. Fick diagnosen bihåleinflammation och åkte hem med penicillin och hostmedicin. Så nu väntar ett par dagar av vila här hemma, men det jag ville visa var snarare hur mysig vår lägenhet har blivit.

Vi har fått upp tavlor ovanför soffan! Det är dock väääldigt grönt hos oss just nu. Grönt är verkligen inte en favoritfärg hos mig, men jag tycker det känns väldigt 70-tal och lite lyxigt med grön marmor, grön sammet, mässing och glas… Plus, jag har inte sett någon annan som har den stilen vi har. Antingen sportar man vitt och grått eller mässing, mörkblått och vitt. Så det gillar jag. Vi är lite egna.

I helgen, innan min förkylning tog sig en ännu djupare dipp, började vi rodda med en tavelvägg vid matplatsen. Handlade tavlor på kyrkans loppis och tog upp några gamla från källarförrådet. Vi kommer byta ut motiven, men ville sätta upp ramarna för att se hur det blir. Det jag dock ville visa upp med bilderna är KVÄLLSLJUSET. Fy satan, ursäkta mig, men VAD jag älskar att bo högst upp i huset och ta del av solens alla timmar. Vi får verkligen soluppgång och solnedgång, kan knappt bärga mig tills vi sitter på terrassen i sommar och njuter av ett glas rosé och golden hour…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *