▹ Vår lägenhet

Äntligen en grill!

Efter en timme på gymmet käkade vi frukost, en stor jävel för att inte blodsockret skulle dippa under tiden vi var iväg på grilljakt. Vi hade en gedigen plan: först kolla grill på Coop Arninge (där vi köpte grillredskap och fick upp ögonen för en Landmann), sedan till Jula för att spana på en annan grill samt köpa grillöverdrag. Där bestämde vi oss för att faktiskt köpa en Landmann-grill, så då köpte vi även grillredskap från dem också och åkte sedan tillbaka till Coop och lämnade tillbaka de andra. Sedan till Rusta för att handla balkongmatta och proteinbarer (här blev jag hungrig igen, hehe). Därefter ut mot Kista och Clas Ohlson där vi KÖPTE GRILL! Hurra!! Sedan vidare till IKEA för två st terrassbord och även Bauhaus för en trevägskabel till ”morgonterrassen”.

Puhhh…

Väl hemma slängde jag i mig en räkwrap till sen lunch innan jag gick ut och fäste en ljusslinga som vi köpte på Jula. La mig i soffan och bara… Nej fan, det HÄR är livskvalité.

Sedan tog jag hand om borden, Jocke började med grillen och snart var det dags att slå på tv:n och ha grov ångest över årets måstematch. Stod på terrassen och jublade så högt när Jocke skrek att Färjestad gjort 2-0 att några personer nere på busstationen tittade upp, hehe.

Men nu har vi äntligen fått till en grill. En stor jävel som vi kommer kunna göra en himla massa god mat på.

Det tog dock lite för lång tid att få ihop allt och när klockan var åtta var jag så hungrig att jag lagade mat i ugnen. Vår spishäll fungerar ju fortfarande inte så vi får vara uppfinningsrika. Lax med kvarg- och salladsosttäcke, potatis och spenat. Så jädra gott.

Samtidigt som FBK vann med 8-2.

Idag mår jag så oerhört bra och jag sa det högt till mig själv för att liksom markera. Idag känner jag mig lycklig. Lycka är något som alltid kommer på besök, ingen är lycklig 24/7. Så när den känslan kommer vill jag omfamna den.

Nu fungerar grillen (det saknades ett batteri, haha), mattorna är på plats, ljusslingan är på plats och även borden. Nästa inköp blir dynor.

Och det skvallras om att det ska bli vårväder i mitten på nästa vecka, håll tummarna för att det stämmer!

Fåtöljen är ute till försäljning, den får inte riktigt plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *