▹ Övrigt

Veckolistan v.31

VECKANS BÄSTA: Vi fick ett positivt besked, helt klart sommarens bästa!

VECKANS SÄMSTA: Vädret! Första semesterveckan och de sista dagarna i juli bjöd på ganska medelmåttig sommarvärme. Trist ju.

VECKANS GLADASTE: Att vi har preliminärbokat vår vigsellokal, känns så stort. Jag vet att det är över två år kvar, i mitt huvud är det typ om tre månader… Men den som väntar på något gott, osv. 🙂

VECKANS GODASTE: Helt klart Jockes kantarelltoast som han gjorde på de kantareller vi var ute och plockade tidigare i veckan. Dessvärre kan stora mängder kantareller ha laxerande effekt vilket vi båda fick erfara – det var skyttetrafik till toaletten i torsdags kväll, hehe……

VECKANS SERIE/FILM: Har sett på Love Island UK hela veckan, är på avsnitt 15 eller något och nu kan jag inte se mer. Tror jag överdoserade helt enkelt.

VECKANS MYS: I fredags tog jag och Jocke med oss lunch som vi åt på hans föräldrars terrass i sällskap av Eva och hans brorson. Varje tillfälle när lillkillen vill sitta i mitt knä är årets mys.

VECKANS TRÄNING: Fyra träningspass har jag lyckats skrapa ihop, ändå godkänt för att vara semester tycker jag! (Inte för att jag iofs tränar annorlunda när jag är ledig så jag kan inte ta någon credd för det.) Efter ryggskottet har jag tagit det väldigt långsamt, vissa övningar kan jag fortfarande inte utföra, men med mina mått mätt har det varit en bra träningsvecka. Några styrkepass, några lågintensiva konditionspass.

JUST NU: Har vi precis varit i Täby C och handlat det sista inför resan. Ni vet sånt man kommer på att man kanske ändå behöver: en extra spf, tuggummi och proteinbar till flygresan, en rakgel i resestorlek osv. Jag har rensat kylskåpet och packat ner allt jag ska ha med mig, ska verkligen bli helt underbart att åka iväg nu.

HELGEN: I fredags svängde jag förbi båda mina föräldrapar och tjötade lite, hämtade resväskor och var sedan bortbjuden på middag hos Jockes föräldrar. I lördags tittade vi på bröllopslokalen och framåt eftermiddagen kom Jockes vänner över på fika och öl. Idag har vi gått igenom bröllopsplaneringen, vi är fortfarande på budgetdelen och skrapar. Lägger till, tar bort, kompromissar… Vi har bestämt oss för en summa, men ligger cirka 60 000 över den just nu. Även om vi hinner spara ihop till den summan VILL vi inte lägga så mycket pengar som vår utgiftsposter är på just nu, så vi måste banta här och där.

NÄSTA VECKA: Är vi i Spanien! Jag planerar att läsa böcker i solen, simma några längder i poolen, köpa klippkort på gymmet, äta och dricka gott, shoppa lite och bara hänga med Jockes familj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *