▹ Övrigt

Veckolista v.34

VECKANS BÄSTA: Känslostadiet jag är i just nu. Eller, inte hela tiden. Det svajar, men några gånger per dag får jag en magisk känsla i kroppen. DEN har jag längtat efter. Inspiration, tacksamhet, glädje. En blandning typ.

VECKANS SÄMSTA: Att jag är så trött på kvällarna, så inplanerade aktiviteter och träningspass stryks oftare än bockas av. Förhoppningsvis vänder det snart, jag behöver nog bara komma in i rutiner igen.

VECKANS GLADASTE: Att jag ska träffa tre av mina närmaste vänner i helgen, har saknat dem hela sommaren!

VECKANS GODASTE: I både onsdags och torsdags åt jag ”samma” lunch från Holy Greens. Deras sallader har jag saknat hela semestern, haha!

VECKANS SERIE/FILM: Fartblinda, ny serie på C More. Det har bara kommit ut två avsnitt men de verkar lovande.

VECKANS MYS: Att vakna tidigt på morgonen i vår älskade säng, burra upp kudden lite och lägga armen om min kärlek. <3

VECKANS TRÄNING: I tisdags körde jag ett superbra benpass och imorse blev det överkropp. Får se om jag orkar träna i helgen, jag hoppas på det. Om inte annat så kanske ett hemmapass.

JUST NU: Sitter jag på bussen hem, redo att ta helg. Framgångskonceptet efter semester är att mjukstarta och komma tillbaka mitt i veckan. Så skönt att bara ha tre arbetsdagar innan det är helg igen!

HELGEN: Ikväll vill jag bara ha myskväll. Det regnar ju, så känns som en given mysdag ärligt talat. Imorgon ska jag träffa Angela och på söndag ska jag bruncha med Amanda och Therese. Längtar! I övrigt tänkte jag ta mig tid att sortera vårt arbetsrum, där ligger en hel del sommarkläder och annat som inte längre är så aktuellt. Förrådet skulle också behöva ordnas en aning och eventuellt åka över med lite grejer till mamma och Per. Är i en sån period nu, vill bara fixa och dona. Vi pratar om en resa senare i höst, vore kul att boka den med!

NÄSTA VECKA: Är jag förhoppningsvis lite piggare, min inspiration ser ni nedan. Det ska bli fint väder, och morgonluften i slutet av augusti/september är magisk. Jag ser mig själv gå en promenad eller gå till gymmet innan jobbet, äta hälsosamt och klä upp mig. Träffa vänner. Osv. Anstränga mig lite mer, ni vet! Blir så taggad av det, haha. Har varit lite för slapp den sista tiden, vet ju att jag mår mycket bättre om jag känner mig snygg och energirik.

Till helgen är det faktiskt dags för födelsedagsfirande, jag fyller ju snart år så brorsan & jag ska firas hos mamma på fredagen. På lördagen ska Jocke & jag på bröllop, ser verkligen fram emot det. Vilken vecka, va!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *