▹ Övrigt

Veckolista 26

Veckans träning:
Mindre träning än förra veckan då jag plötsligt fått väldigt ont i benet av att CYKLA? Det som har varit min räddning. Så det blev jag rätt låg av. Men i lördags åt jag smärtstillande och chansade, 45 min högintensiv cykel senare och jag var i en annan värld. Magisk känsla.

Veckans Frans:
HAN HAR FÅTT SIN FÖRSTA TAND<3 Vi trodde hela tiden att han var lite knölig för utvecklingsfas 4, men jag antar att det var både fasen + tanden som spökade. Nu är han sig själv, en glad, gullig, jävligt rolig bebis. Med en liten tand (ok typ står som ett litet riskorn) mitt i munnen. <3

Veckans benuppdatering:
Ingen. Gjorde MR för 1,5 vecka sedan men ej hört något under veckan. Imorgon ska jag till kiropraktorn och eftersom hon samtalar med min läkare hoppas jag att det finns någon plan för mig.

Veckans bästa:
I fredags åkte jag ju ut till Kungsängen och det var HELT rätt beslut. Det var så varmt i lägenheten att Frans får svårt att sova, så för att underlätta hans dag men också min egen åkte vi ut. Nej men det var så mysigt. Mina föräldrar är helt tokiga i honom och jag tycker det är underbart att han kommer få en nära relation till alla sina mor- och farföräldrar. <3

Veckans roligaste/mysigaste aktivitet:
Idag åt jag återigen smärtstillande och gick en långsam promenad med Frans medan Jocke var iväg och cyklade. När Frans äntligen somnade ställde jag vagnen i skuggan och så la jag mig bredvid på en filt och lyssnade på Sommar i P1. Hann lyssna i ungefär 20 minuter innan han vaknade, så då lyfte jag upp honom och så myste vi i några minuter under trädet bara vi två. Var totalt kär i honom då och kände mig lycklig. Läste i någons blogg för flera år sedan att ett tips för att vara i nuet är att säga högt till sig själv ”Nu är jag lycklig” när man är det. Och det har jag verkligen tagit till mig.

Veckans orosmoln:
Det har definitivt varit lite oroande med denna värme + bebis! Nattetid har jag vaknat av rädsla att han är för varm t ex.

Veckans drink (på mitt instagramkonto @thoweblandardrinkar):
Hotshots på vaniljvodka, lättvispad grädde och hallonpuré! Länk!

Detta längtar jag till under nästa vecka:
Att få ett svar om mitt ben (HOPPAS JAG). Ska träffa tjejerna på onsdag. Picknick med Angela o Max på tisdag. Och fira 4th of July hos pappa & Jannie på lördag! Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *