▹ Övrigt

Veckolista 24

Veckans träning:
Det är mycket cykel och bålträning just nu. Försökte köra lite benpress häromdagen – men jag kan inte sträcka ut mitt högerben helt, så det var bara att glömma. Gör det jag kan, helt enkelt!

Veckans Frans:
Nej men han är SÅ gullig och rolig nu!! En himla glad bebis (så länge vi ger honom mat i tid och hjälper honom att somna…) och världens charmtroll.

Veckans benuppdatering:
Har varit hos både kiropraktor och läkare – nu är en remiss till MR skickad och jag hoppas det går snabbt. Har börjat äta smärtstillande som fungerar sisådär, men bättre än ingenting.

Veckans bästa:
Jag känner mig oerhört lyckligt lottad – är väldigt tacksam över allt i mitt liv. Känner mig rik. Den här veckan har nog varit en av de bästa, om inte den bästa på hela året. Saker och ting har bara löst sig.

Veckans roligaste aktivitet:
Flera saker. I lördags var pappa, bonusmamma & syskon här på grillade burgare till lunch. Frans var LIVETS BEBIS – så jävla charmig mot alla. Riktigt mysigt. Hade tjejmiddag i onsdags utan Frallan och picknick med Janneke & Wera i torsdags.

Veckans orosmoln:
Mina orosmoln från förra veckan har nästan skingrats helt och hållet. Som sagt, en väldigt bra vecka detta. Jag hyser viss oro över mitt ben såklart, vill gärna veta vad det är som spökar. I övrigt är det lite lyxigare saker jag ”oroar” mig över, som vädret när vi ska döpa Frans (har helst dopet utomhus) och min 30-årsfest som även den sker utomhus.

Veckans drink (på mitt instagramkonto @thoweblandardrinkar):
Tyvärr dålig uppdatering på kontot denna vecka, skärpning på mig!

Detta längtar jag till under nästa vecka:
Jag hoppas att få en remiss redan under nästa vecka. Eftersom Frans numera kan matas av Jocke så ser jag fram emot en lite mer flexibel vardag. 🙂 Och givetvis midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *