▹ Övrigt

Veckolista 22

Veckans träning:
Typ 1 1/2 pass. Läs längre ner varför…

Veckans Frans:
Under lördagen testade jag att lägga en snuttis vid hans napp när han sov under dagtid – och tro fan att han sov typ 1,5 timme? Tänk om vi har löst pusslet med att han bara tar powernaps vanligtvis.

Frans somnade i vagnen för första gången!

Veckans spänning:
Förra veckan skrev jag ju att jag hade färgat håret med hjälp av en färgbomb och att det hade blivit lila. Nu har jag faktiskt fått tillbaka en blondare färg och t o m finare än den jag hade innan. Köpte ett detoxschampo och tvättade håret typ 10 ggr. Lite lila skum varje gång. Ska nog skriva ett inlägg om det, för riktigt bra var det!

Veckans benuppdatering:
Japp, det blev en egen rubrik haha. Jag fick en låsning i ryggen tidigt under veckan och den har medfört att smärtan i benet inte går över. Det är som att hela kroppen har låst sig på ett sätt och det gör att jag har ont hela tiden. Ibland mer, ibland mindre. Men konstant. Jag kan inte ens gå promenader så den här veckan har jag knappt rört på mig alls.

Veckans bästa:
Att få fira mors dag som mamma, känns som min födelsedag idag. Men också att det har blivit sommarvarmt, så härligt! Amanda och Therese var här på middag tidigare i veckan, äntligen fick vi lite tid. <3

Veckans roligaste aktivitet:
Jag, Jocke och Frans packade ner lunch och åkte till Lennartsnäs där vi hade picknick. Frans skötte sig superbra och det var en av mitt livs bästa dagar ärligt talat.

Veckans orosmoln:
Jag har så ont i kroppen. Benet smärtar, ryggen gör ont, lederna gör ont på morgonen. Läser om något som kallas för amningsreumatism, att hormonerna gör att man får ont i leder. Min kiropraktor vill heller inte behandla mig fullt ut eftersom jag fortfarande ammar och därför är mer rörlig. Jag vet inte hur länge jag ska orka med detta, men samtidigt är det inte 100 % säkert att ledvärken är pga amningen. Och jag vet inte om jag vill ge upp amningen helt än heller.

Veckans fundering:
Hur känns det att inte ha ont i kroppen? Undrar om vi ska börja med Rulla vagns sovschema nu när vi faktiskt lyckats söva Frans?

Veckans drink (på mitt instagramkonto @thoweblandardrinkar):
RÖD SPRITZ! Länk här!

Detta längtar jag till under nästa vecka:
Träffa min kiropraktor och förhoppningsvis bli bra i ryggen så jag åtminstone kan träna. SAKNAR GYMMET. Sen har jag bokat in mig på 1 timmes massage igen, gud så härligt. På onsdagen kommer några vänner över och det är första gången Jocke har Frans under ett par timmar ensam. Ser fram emot att bara vara ”Thowe”.

En kommentar

  • Victoria

    Hade också svinont i kroppen första månaderna efter förlossning. Säkert 6-7 månader. Hade smärta in i benen när jag satte ner fötterna på golvet på morgonen. Säkert hormonerna och sedan omställningen från antal kilos övervikt under graviditeten. Hoppas ditt går över snart 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *