▹ Övrigt

Veckolista 21

Jag hittade en gammal blogglista för veckan som varit och tänkte att det kan vara ett smidigt sätt att ändå hålla bloggen aktiv!

Veckans träning:
Den här veckan har jag tränat hela fem ggr! Jag har utgått från mitt träningsschema förra våren när jag körde med online-PT och då är det 4 pass/vecka. Men idag kände jag att jag behövde komma iväg lite så jag körde ett kort arm- och magpass och fick således veckans femte pass räknat. Jag vägde mig imorse och väger som jag gjorde innan jag blev gravid, men jag är ju inte lika stark och det är vad jag siktar på nu. Eftersom jag får ont i benet av långa promenader så är gymmet den rörelsen/träningen jag får nu.

Veckans läsning:
Haha, det här är ju ett skämt – att hinna läsa nu..? Den här frågan rensas till nästa vecka!

Veckans spänning:
Haha, att jag FÄRGAT HÅRET. Jag är ju riktigt ljusblond men tröttnade på det… Och la in en färgbomb. Är numera brun-rosa-lila-hårig. Men men!

Veckans bästa:
En timmes helkroppsmassage i fredags! DRÖM VAR DET!

Veckans roligaste aktivitet:
Middag med Angela och Max i fredags, väldigt härligt att umgås och få bjussa på lite grillmiddag.

Veckans orosmoln:
Mitt ben. Tycker det är rätt jobbigt att jag har så ont…

Detta längtar jag till under nästa vecka:
Att det ska bli drömväder! Funderar på vad man kan hitta på för roliga saker. Typ en promenad och glasspicknick med familjen, haha. Såna tider nu ju. Ser också fram emot att träna, det är liksom där jag får min egentid. Och nästa söndag är det mitt livs första morsdag, det ser jag fram emot. <3

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *