▹ Övrigt

Vecka 16.

Nästa vecka är det sagt att Stockholm öppnar upp för bokning av vaccin mot Coronaviruset för den åldersgrupp mina föräldrar är i. Och om ungefär en månad menar man plötsligt att alla över 18 år ska kunna boka en tid. Jag tror knappt det är sant. Och vi får väl se om det faktiskt blir så att även vi kommer kunna boka en tid. Men oavsett vad, så ser jag ljuset i tunneln.

För några veckor sedan lyssnade jag på ett nyhetsinslag där de rapporterade om de första äldre som ”fått” krama sina barnbarn igen. Det var som att en tyngd lossnade från mina axlar. En av flera, kan man väl säga. Inte för att just den farmorn fick krama sitt barnbarn, utan för vad det symboliserade. Jag insåg inte hur spänd jag har varit under den här pandemin, men när jag såg svart på vitt att vi sakta börjar närma oss det vi är vana vid så blev jag… rörd. Och lättad. Grät väl någon tår utan att jag tänkte på det, med. Vi kommer inte leva så här för all framtid. Jag ska fira med champagne den dagen jag och min familj har blivit fullt vaccinerade.

Den här veckan är det full fart på jobbet och även här hemma, jag har planerat veckans alla måltider (inkl. mellanmål, puh) och träningspass för att göra det så enkelt för mig som möjligt. Planning is key. 🔑

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *