▹ Övrigt

Vad jag vill göra under 2020

Nyårslöften känns ganska 10-tal, gör det inte? 😉 Jag tänker att det är bättre att fokusera på sånt man vill göra och åstadkomma under det kommande året snarare än att ge sig själv förbud. Sen är det givetvis bra att ha ett nyårslöfte om det är en ovana man vantrivs med, som rökning eller liknande. Men det tror jag ni är med på!

Det kommande året känns väldigt svårt att ”sia” eftersom jag inte längre kommer att vara huvudpersonen i mitt eget liv. Jag kommer heller inte jobba – alls!? Mina behov och önskningar kommer att komma i andra hand och min sons välmående i absolut första hand. Men både Jocke och jag är eniga om att vi vill att han ska följa med oss, i den mån det går. Sen vet man ju aldrig vilken typ av bebis vi får… Osv. Det är en märklig känsla, att inte ha någon aning!

Vad jag vill göra under 2020:

 1. Bli stark och smärtfri! Efter förlossningen, när jag känner att min kropp är redo, vill jag börja bygga upp den igen och göra det smart så jag slipper smärtor. Jag är väl medveten om vad en förlossning gör med en kvinnas kropp, så jag tänker absolut inte stressa.
  Konkret mål: ta hjälp av ett proffs för en grundgenomgång, vilka svagheter har jag som jag behöver fokusera extra på i början? Följt av regelbunden träning, tre gånger i veckan.
 2. Gå morgonpromenader med barnvagnen. Det kanske låter heeelt annorlunda när jag har total sömnbrist, men jag ser framför mig att det är typ mars/april, frisk och kylig luft men ändå morgonsol. Drar på mig träningskläder, lägger ner grabben i vagnen och går en runda med morgonkaffe eller en celsius typ. Fy FAN vad mysigt!!
  Konkret mål: Gå morgonpromenader när vi båda känner oss redo. Inte svårare än så!
 3. Fira vår förlovningsdag, bara Jocke och jag. Jag tänker mig en tjusig klänning, dyr champagne, god middag, en hotellnatt och SÖMN. Hehe. Men jag tänker också att detta får Jocke ta hand om och ”överraska” mig med. 😉
  Konkret mål: Måste inte vara en hel natt, vi kanske inte är redo att släppa lillen. Men en middag eller liknande. Lite egentid för oss.
 4. Njuta av våren och sommaren med min lilla familj. Jag ser framför mig att Jocke står vid grillen och jag sitter i soffan och ammar lillen medan kvällssolen värmer. Fy fasen vad mysigt.
  Konkret mål: Tycker målet är konkret! Njuta när det väl sker, oavsett om vi är jättetrötta eller om lillen spyr och det inte känns lika härligt som vi trodde.
 5. Bjuda hem mina närmaste tjejkompisar på en tjejkväll! Har redan bestämt datum, haha. Tänker mig champagne, någon riktigt god middag och UNN.
  Konkret mål: En eftermiddag/kväll med mina närmaste tjejer följt av drinkar och middag. Inga konstigheter egentligen.
 6. Leta bröllopsklänning! AAAAAAAAAH!!!!!!
  Konkret mål: Boka in provningar med mina brudtärnor i olika butiker.
 7. Och överlag planera vårt bröllop! Så så så så KUL.
  Konkret mål: Följa vår bröllopsplanering för 2020, bl.a. boka DJ och boka vigselplats.
 8. Köpa mig en ny garderob! Inte en NY kanske, men en del nya plagg. Som en gåva för att jag haft en hyresgäst i magen i 9 månader. <3
  Konkret mål: Köpa kläder som verkligen känns genomtänkta och jag! Inte bara fast fashion utan funktionella, långvariga. Bl.a. ett par svarta, relativt låga pumps och blåa + svarta jeans ska jag unna mig.
 9. Se hockey i Karlstad med lillchippen. Mormor får självklart följa med! Tror nämligen att Jocke och grabbens farbror har planer på att ta med grabben till Jönköping, så vi kvinnor måste givetvis lotsa in barnet i rätt förening innan det är försent…
  Konkret mål: Åka till Karlstad och se match! 😉 Antingen nu i vår eller senare i höst.
 10. Fylla 30 och fira med en rejäl fest! Hur vet jag inte riktigt, har tänkt att göra något hemma på terrasserna men vi får se när det börjar närma sig. 30 fyller man ju bara en gång, så… Det SKA firas!
  Konkret mål: Fira min 30-årsdag med vänner och familj.
 11. Åka längdskidor, gärna också hyra en stuga i Fjällen. Jag fattade tycke direkt när jag testade förra året, så jag hoppas att vi hyr en stuga i år. Kanske över nyår!
  Konkret mål: Vi får se, det här är verkligen en önskning. Mycket som ska klaffa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *